Rolcontainer­ huren

De beste prijs voor postcode:

Voordelig & snel een rolcontainer­ huren

Heb je binnen je bedrijf grotere hoeveelheden restafval, papier, PD of glas? Een verrijdbare rolcontainer van kunststof of staal biedt dan uitkomst. Een rolcontainerabonnement neem je natuurlijk af bij M&M. Containers zijn er van 240 tot en met 2500 liter, met verschillende ledigingsfrequenties. M&M biedt alle mogelijkheden op het gebied van verwerking van bedrijfsafval. Onze adviseurs geven je graag een passend advies.

Waarom M&M Containerservice

  • Scherpste prijzen in de regio
  • Goede en persoonlijke service
  • Snelle levering
  • Mogelijkheid tot extra ledigingen

Bekijk welke rolcontainer het best bij je bedrijf past

Wij denken graag met je mee. Hoe beter je het afval op je bedrijf scheidt, hoe voordeliger het is. Voor je bedrijf én voor het milieu. Containers zijn er in verschillende formaten en kleuren. Groen staat voor restafval, blauw voor papier, oranje voor plastic en drankenkartons, en zwart voor glas.

(Rol)container vol?

Extra ledigingen inplannen

Deze week extra veel bedrijfsafval vanwege een opruiming of evenement? Dan kun je altijd een extra lediging aanvragen. Neem contact met ons op en dan regelen we het samen! Bel 024-6454680.

De mogelijkheden

bij M&M Containersservice

Geef je wensen door, dan zorgen wij voor de best passende aanbieding. Vraag naar de gratis afvalscan. Een van onze vertegenwoordigers vertelt je alles over de opties voor je eigen semi-ondergrondse containerpark. De vrijblijvende scan wordt op locatie uitgevoerd, zodat ook de afvalstromen nog efficiënter en economischer ingericht kunnen worden.

Kies voor een vooruitstrevende en hygiënische stap voor je afval!

M&M Containerservice

Onze service

Alle voordelen op een rij

  • Scherpste prijs van de regio
  • Routes in Gelderland-Zuid en Noord-Brabant
  • Flexibele service bij extra afval of wijzigingen
  • Goede en persoonlijke service

Nog advies nodig?

We helpen je graag!

Van advies over de juiste afvalstroom tot het aankleden van een festival. Ons team van professionals neemt de tijd voor je en denkt met je mee.