Over ons

De beste prijs voor postcode:

Jouw afvalspecialist

M&M Containerservice biedt particulieren en bedrijven een totaalpakket. Of het nu gaat om doe-het-zelfafval of bedrijfsafval: wij weten er wel raad mee. Je bestelt een van onze containers, wij doen de rest. Liever jouw afval bij onze milieustraat inleveren? Dat kan ook.

Wij adviseren je graag over onze mogelijkheden. We voeren bijna alle afvalsoorten voor je af. Gesorteerd of niet. Snel en vertrouwd. Kortom, M&M Containerservice is dé afvalspecialist.

Waarom M&M Containerservice

  • Een (h)echt familiebedrijf
  • Altijd op zoek naar oplossingen
  • Goede en persoonlijke service
  • Afspraak is afspraak
  • Snel en flexibel: 6 dagen per week

Afvalverwerking zit in onze genen


Een (h)echt familiebedrijf

Mark en Marjon Burgers zijn opgegroeid in de afvalbranche. Ze werkten beide jarenlang in het familiebedrijf van hun ouders. Ook daarna deden ze nog veel ervaring op in de afvalbranche. Marjon op het gebied van administratie en service, Mark als logistiek planner, productmanager en accountmanager. In 2013 namen Mark en Marjon A&T in Wijchen over. Zo konden ze hun passie voor afval en hun klantgerichtheid omzetten in een eigen bedrijf: M&M Containerservice.

Altijd op zoek naar oplossingen
M&M Containerservice biedt maatwerk. Dat is het voordeel van onze korte lijnen en flexibiliteit. We bekijken graag hoe iets efficiënter of voordeliger kan. En dat maakt de samenwerking met M&M Containerservice voor jou als klant zo aangenaam.

We verwerken of bewerken alle afvalstromen op onze eigen locatie. Daarnaast we sorteren het afval, zodat het weer als grondstof gebruikt kan worden. Ruim 92% van jouw afval krijgt zo een nieuw leven, bijvoorbeeld als boekenkast of compost. Zo werken we samen aan een beter milieu!

Betrouwbare en klantgerichte partner in jouw regio


Afspraak is afspraak
Zo weet je waar je aan toe bent en kom je nooit voor onverwachte kosten te staan. We vinden het belangrijk om een persoonlijke band te hebben met onze klanten. Ons team van vaste medewerkers staat voor kwaliteit en betrokkenheid. Niks eindeloos doorverbinden of vragen naar de juiste persoon. Wij weten wie je bent. Voor service en klantvriendelijkheid ben je bij ons aan het juiste adres.

Snel en flexibel: 6 dagen per week
Geen woorden, maar daden. Ook daar staat M&M Containerservice voor. We staan 6 dagen per week voor je klaar. Vandaag een container bestellen? Dan heb je deze binnen 24 uur bij je thuis. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.