Hoe werkt het?

De beste prijs voor postcode:

Huur een afvalcontainer

Een geschikte container voor bijna elke afvalsoort

Op onze website bestel je gemakkelijk een container. Je kiest eerst je afvalsoort en vervolgens de maat container. Heel simpel, dus! Heb je toch advies nodig, omdat je bijvoorbeeld niet zeker weet hoeveel en wat voor afval er vrijkomt bij je klus? Dan kun je ons natuurlijk gewoon bellen. Wij helpen je graag verder.


We maken een afspraak

Telefonische bevestiging van je bestelling

Wanneer je online een container hebt besteld, nemen wij altijd telefonisch contact met je op om de levering met je door te spreken. Zo bespreken we hoe laat je de container geleverd wilt hebben en hoeveel ruimte je voor je huis moet vrijmaken voor de plaatsing.


Container plaatsen

Snelle levering

Vervolgens levert onze chauffeur de afvalcontainer op de afgesproken datum en tijdstip. Wij leveren containers in Zuid-Gelderland en in Noord-Brabant (binnen een straal van 25 km rond onze werf aan de Christiaan Huijgensstraat te Wijchen). Tussen de 25 en 35 km rekenen wij een transporttoeslag van 10%. Tarieven voor adressen meer dan 35 km van onze werf, zijn in overleg.


Beladen

Wat mag en wat mag niet

Voor vrijwel elke soort afval kan je een container huren. Maar let op: deze is dan ook specifiek bedoeld voor het aanbieden van dat type afval. Zo is het in een container voor groenafval niet toegestaan om ook bouwafval weg te gooien. Materialen zoals golfplaten, asbest en asbestgelijkende materialen zijn in geen enkele afvalcontainer toegestaan. Op de pagina over afvalsoorten lees je alles over de regels.


Container vol

Ophalen of omwisselen?

Ben je klaar met klussen? Dan kun je een afspraak inplannen om de container op te laten halen. Ben je nog bezig met klussen, maar is de container vol? Kies dan voor de optie omwisselen. Je ziet het: een container huren bij M&M Containerservice is zo geregeld. Op naar de volgende klus!

Nog advies nodig?

We helpen je graag

Heb je toch nog vragen over een container huren? Kijk dan bij veelgestelde vragen of neem direct contact op. Ons team van professionals neemt graag de tijd voor je en helpt je verder.